Cooking Workshops
Gastronomy - Around Chocolate Wednesday July 26 & August 9 at 5pm
History, demonstration, recipes and tasting.
With Luc Eyriey, Maître chocolatier, pâtissier and teacher.
Price : 15€ Reservations : 04 92 43 07 77
Cooking Workshop and/or Dinner - Friday, September 29 & October 13
RDV at the Château de Picomtal at 1:30pm
Afternoon in the kitchen with chef, Laurent Berruyer, CRET (maximum 10 stagiaires).
Dinner (open to the public) in the vaulted-ceiling room at Picomtal à 19h30.
Price: 100€ (workshop & dinner)
Dinner only : 42€ (wine & coffee included)
By reservation only : 04 92 43 07 77
29 September - Concentré de fruits et de baies sauvages
Beignets d’orties et sauce royale
Porée de brochet à la groseille (saveur des Alliacées)
Mignon d’agneau aux p’tits legumes, écume d’argousier
Emulsion de fraises des 4 saisons au nougat vieux
13 October - Saveurs de l'Arc Alpin
Reine de truite Jean-Giono (aux saveurs de baies de genièvre)
Culotte de veau Boisdedônes (aux saveurs de mousserons, lépiotes, agarics et cèpes)
Poire Belle Louise à la blanche, coulis framboises menthe, subtil chocolat Luc Eyriey.